Retraites

Thuiskomen bij jezelf

Tijd voor jezelf om uit te rusten, te helen wat aandacht nodig heeft en terug te keren naar je natuurlijke staat; open en vrij. Diamond Heart Healing retraites bieden je een onvergetelijke reis naar binnen. Alle retraites die hier worden aangeboden zijn ontworpen en samengesteld om diepe healing, ontspanning en persoonlijke transformatie mogelijk te maken. Een proces dat begint in de retraite en doorgaat lang nadat je bent teruggekeerd naar het dagelijks leven.

De plaats

Het is essentieel om tijd voor jezelf te nemen op een plek die ontworpen is om je proces van healing en zelfrealisatie volledig te ondersteunen. Een plek die je ondersteunt om te zijn wie je werkelijk bent; open en vrij. Daarom worden retraitecentra zorgvuldig gekozen. De centra zijn ontworpen en georganiseerd om je uit te nodigen los te laten, te ontspannen en in jezelf te landen. De omgeving inspireert en is rustgevend. Het zijn allemaal magische plekken. Tijdens je verblijf word je volledig ontzorgd en verzorgd.

De prachtige uitzichten, het heerlijke gezonde eten en de prachtige faciliteiten en kamers weerspiegelen en ondersteunen het vrije unieke Zelf dat je in wezen bent.

Komende retraites

Hieronder vind je de geplande retraites. Er worden retraites gehouden op verschillende locaties. Als je vragen hebt of op de hoogte gehouden wilt worden, neem dan contact met mij op.

Binnenkort

Binnenkort