Online samenkomsten

Een ondersteunend veld van liefdevolle verbinding

De online samenkomsten bieden een diepe duik in de praktische aspecten van een leven van openheid en vrijheid. Je dagelijkse leven zal het laboratorium zijn terwijl we de psychologische patronen onderzoeken die ons vermogen blokkeren om ons opnieuw te verbinden met onze natuurlijke staat; onze openheid en vrijheid.

Met Diamond Heart Inquiry, zullen we een manier van zijn met onze ervaring beoefenen die helder inzicht brengt in wat ons tegenhoudt om in onze natuurlijke staat te zijn; open en vrij. Hoe meer we deze frisse manier van zijn beoefenen, hoe meer we erop vertrouwen dat openheid onze natuurlijke staat is. En hoe meer we dat doen, hoe meer we ons ontspannen en op ons gemak voelen met onszelf en daardoor gegrond kunnen blijven in het huidige moment, zelfs als dingen moeilijk zijn. En hoe meer we aanwezig zijn in het moment, hoe meer vrij en in staat we zijn om ons leven vol te leven.

Aanwezigheid beoefenen

We moeten deze manier van zijn beoefenen omdat onze gebruikelijke manier van zijn reactief is. In het algemeen vinden we het heel moeilijk om volledig aanwezig te zijn bij wat er ook is zonder te reageren. Het is heel moeilijk voor ons om bij onze dagelijkse ervaring te zijn zonder iets te doen om die te veranderen of te beïnvloeden. Als we bang of gekwetst zijn, willen we er weg van gaan. Als we gelukkig zijn, houden we vast aan wat we hebben of willen we meer krijgen. Er is een voortdurende manipulatie van ervaring. En dat gebeurt grotendeels onbewust.

Openen voor onze essentiële kwaliteiten

Tijdens ons proces van healing en bevrijding en in het dagelijks leven komen we moeilijke ervaringen tegen; pijn, woede, schaamte, angst, conflicten – allemaal dingen die het moeilijk maken om er gewoon te zijn. Om aanwezig te kunnen blijven bij onze ervaring, hebben we hulpbronnen nodig. We hebben bijvoorbeeld Kracht en Moed nodig om onze angsten en het onbekende onder ogen te zien. We hebben ook Liefdevolle vriendelijkheid en Compassie nodig om de tedere en pijnlijke delen in ons te laten opkomen en te helen. Enkele andere kwaliteiten die ons helpen in ons proces en in het leven van onze openheid en vrijheid zijn: Vrede en Stilte, Vertrouwen en Innerlijke steun, Vreugde en Nieuwsgierigheid. Dit zijn allemaal kwaliteiten van ons wezen, van wie we zijn. Wanneer we volledig onszelf zijn. Wanneer we in onze natuurlijke staat zijn, open en vrij, dan komen deze kwaliteiten vanzelf op wanneer ze nodig zijn. Hier kun je meer lezen over de verschillen kwaliteiten: Aspecten van ons Zijn.

In een ondersteunend veld van liefdevolle verbinding openen we ons voor deze essentiële kwaliteiten in onze eigen ervaring. We schijnen het licht van ons onderzoek op deze kwaliteiten. Wat is onze ervaring als we diep voelen in deze kwaliteiten van zijn? Waarom lukt het ons vaak niet om ze te ervaren? Wat blokkeert ze en hoe kunnen we ze bevrijden, zodat ze ons kunnen dienen in ons proces van healing en in ons dagelijkse leven?

De helende kracht van een liefdevolle verbinding

We komen samen in de veilige ruimte van een liefdevolle gemeenschap voor deze diepgaande verkenning, inclusief onderricht, inquiry, geleide meditatie, praktische tools en oprechte gesprekken. Breng alles mee, je nieuwsgierigheid, liefde, durf, passie en je angsten, schaamte, vragen en verwarring. Alles is onvoorwaardelijk welkom!

Als het gaat om het ontdekken en leven van onze openheid en vrijheid, is het essentieel om een ondersteunend veld van liefdevolle gemeenschap te hebben. We kunnen het niet alleen. Het verlies van verbinding met onze natuurlijke staat, met onze openheid en vrijheid, vond plaats in de context van relaties. En alleen in relatie met de ander kan er healing plaatsvinden. We hebben een liefdevolle verbinding nodig om te helen; om heel te worden.

Ik geloof in de helende kracht van liefdevolle verbinding. Mijn missie is om een inspirerend liefdevol veld van verbinding te creëren waar gelijkgestemde mensen, die openstaan om te ontdekken dat healing en vrijheid op elk moment mogelijk zijn, samenkomen om te leren, te groeien en te bloeien. 

Maak deel uit van dit ondersteunende veld van liefdevolle verbinding.

Schrijf je in om geïnformeerd te worden over de start van de online samenkomsten en hoe je kunt deelnemen.