Privé sessies

Ruimte creëren voor je diepste ontvouwing

Ben je het zat om voortdurend het gevoel te hebben vast te zitten, gefrustreerd, angstig en afgescheiden te zijn… van jezelf en het potentieel van het leven?

We creëren een veilige ruimte waarin je alles wat opkomt volledig kunt omarmen: de subtiele depressie of bezorgdheid, de angst die je tegenhoudt, het geloof dat je gebroken bent of niet genoeg, het gevoel vast te zitten of in de war te zijn. Samen laten we het licht en de liefde van onze aanwezigheid schijnen in die delen van je die je hebben beschermd, maar die je nu tegenhouden en je laten lijden.

Door je ervaring zo volledig mogelijk te omarmen en er tegelijkertijd nieuwsgierig naar te zijn, breng je er bewustzijn in en begin je te begrijpen waar je ervaring over gaat. Door helder begrip in je ervaring te brengen ontvouwt je ervaring zich. Het wordt transparant. Het laat zijn vorm los en wordt openheid. Op deze manier kom je weer in contact met je openheid, die je natuurlijke staat van zijn is. En dit is wat je zelfverdediging doet oplossen. De zelfcontractie, die je tegenhoudt en waardoor je lijdt, lost op. De zelfgecreëerde persoonlijke kooi lost op en je voelt je weer ontspannen, op je gemak en vrij. Deze terugkeer naar je natuurlijke staat is een liefdevolle en vreugdevolle gebeurtenis. Elke keer dat het gebeurt, voelt het als thuiskomen. Je komt thuis bij jezelf. Je keert terug naar heelheid en vrijheid.

Je ontdekt dat aanwezig zijn bij al je ervaringen van moment tot moment de weg is naar healing en vrijheid. Je leert een zeer krachtige methode, de Diamond Heart inquiry, die je helpt het vermogen te ontwikkelen om aanwezig te zijn en open te staan voor alle ervaringen waar je doorheen gaat. We zullen samen oefenen, zodat je deze manier van zijn kunt integreren in je dagelijkse leven. Dit oefenen en je deze frisse manier van zijn eigen maken is alles wat je ooit echt nodig hebt om jezelf te bevrijden. Als je eenmaal gewend bent aan de openheid en vertrouwt op het feit dat de openheid je natuurlijke staat van zijn is, dan ga je verder in je leven met meer zelfvertrouwen, kalmte en verbondenheid dan je ooit eerder hebt ervaren. Je kent de mogelijkheid om op elk moment thuis te komen bij jezelf, om op elk moment te kiezen voor healing en vrijheid.

Ik breng in het werk een heldere open mind en de liefdevolle aanwezigheid die je uitnodigt om alles van jezelf te verwelkomen, om aanwezigheid te brengen in alle tedere delen van je ervaring, om je naar pijnlijke emoties te keren en ze volledig te ontmoeten in een liefdevolle omhelzing.

Praktische informatie

We ontmoeten elkaar online, dus je kunt overal ter wereld wonen. We duiken er samen in om precies te begrijpen waar je mee worstelt.

Dit is hoe het werkt:

Vragen om helderheid te krijgen

Nadat je per e-mail contact met mij hebt opgenomen, ontvang je een korte lijst met vragen die je moet beantwoorden en die ons beiden helpt om helder te krijgen waar je vastloopt en waar je naar op zoek bent.

Ontdekkingsgesprek

Voorafgaand aan je coaching sessies hebben we een informatief gesprek om je coachingsvraag of -vragen te verkennen en te kijken of er een wederzijdse klik is. Deze sessie duurt 30 minuten en de kosten zijn €30. Als je besluit te starten met sessies, wordt dit bedrag met de eerste sessie in mindering gebracht.

Sessie

Onze sessies duren 60 minuten. Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit zes sessies. Afhankelijk van de aard van je vraag/vragen kan het traject korter of langer zijn, maar je houdt altijd zelf de regie.

De investering

De investering is €125 per sessie. Als dat nodig is voor jouw situatie, kun je kiezen voor een glijdende schaal van €105 of €90 per sessie.

Ben je klaar om te beginnen?

Meld je aan voor een ontdekkingsgesprek. Ik help je graag!