Over mij

Liefde voor de waarheid

Hallo en hartelijk welkom. Mijn naam is Hassan Elkadi. Ik ben een bewustzijnscoach/docent die houdt van het leven en de vrijheid die mogelijk is om het volledig te leven. Ik weet uit eigen ervaring dat healing en vrijheid op elk moment mogelijk zijn. En daarom vind ik het zo verdrietig dat mensen lijden. Ik vind het zo zonde dat mensen onnodig lijden. Het is pijnlijk om te zien hoe we onszelf de hele tijd gevangenhouden in een defensieve staat van zijn, waardoor we onszelf en anderen zoveel pijn doen. Het is pijnlijk om te zien hoe we onszelf zo klein houden, terwijl wie we zijn een absoluut wonder is en ongelofelijk krachtig. Het is zo jammer. Ik denk echt dat het gewoon niet nodig is. En dit weten is wat mij drijft en vreugde geeft.

Hassan Elkadi

Mijn benadering

Mijn benadering is open en voortdurend in ontwikkeling. In mijn werk integreer ik psychologische kennis met de diepe en praktische waarheden over healing en vrijheid. Als het gaat om wat je tegenhoudt en waardoor je lijdt in het leven, geloof ik dat een volledige oplossing mogelijk is. Deze overtuiging is gebaseerd op mijn eigen ervaring en de ervaring van zoveel mensen met wie ik de afgelopen 14 jaar heb gewerkt.

Mijn verhaal

Mijn reis naar heelheid en vrijheid begon toen ik op een punt in mijn leven kwam waar ik voelde dat er iets fundamenteels ontbrak in mij en in mijn leven. Het voelde alsof ik maar een heel klein en oppervlakkig deel van mezelf leefde. Ik had het gevoel dat ik veel meer in mij had dan ik in mijn leven liet zien. Iets hield mij tegen en frustreerde mij, maar ik begreep niet wat dat was. Waardoor voel ik mij zo? En hoe kan ik mezelf daarvan bevrijden?

Het stellen van die vragen leidde tot een inspirerende reis naar mijn natuurlijke staat van zijn; mijn open vrije staat. En dat bleek de helende kracht te zijn. Ik denk dat deze helende kracht, waar ik dichtbij probeer te blijven en die ik probeer door te geven, meer de reden is waarom je hier bent en dit leest, dan de details van mijn historische zelf. Hoewel ik dankbaar ben voor mijn verleden en het mij gevormd heeft, laat ik het mij niet definiëren. Na al het werk om mezelf te bevrijden, realiseer ik mij dat elke keer als ik mij identificeer met een historisch zelf, ik de verbinding verlies met mijn natuurlijke staat, die vrij is van het verleden, die vrij is van de conditionering.

Mijn begeleiding

De verbinding met mijn natuurlijke staat is wat mij in staat stelt om mezelf, mijn verhaal en mijn overtuigingen opzij te zetten en open te blijven staan voor wat er is, voor de waarheid. Ik zal je helpen om je te leren verbinden met jouw openheid en helderheid, want deze openheid, deze helderheid zal je in staat stellen om de waarheid van je ervaring te zien en te begrijpen. Het brengt helderheid in jouw waarheid. Het is een objectief, helder en precies begrip zonder oordeel. Je bewustzijn wordt als een diamant: helder, precies, levendig en in balans. En dat is wat het Diamantgedeelte van Diamond Heart Healing voor mij betekent.

Mijn begeleiding is objectief, helder, scherp en altijd gericht op waarheid, maar het gaat ook altijd gepaard met diep respect, compassie en liefde voor jou en je proces. Het is altijd afgestemd op waar je nu bent in je proces. En het is altijd met de intentie om je in staat te stellen je licht en liefde te laten schijnen in die delen van jou die je beschermd hebben, maar die je nu tegenhouden en je laten lijden. En dit is wat het deel Heart van Diamond Heart Healing voor mij betekent.

Ik zal niet ingaan op de begrijpelijke behoefte die je kunt hebben om jezelf te verbeteren, je ergens van te ontdoen of iets aan jezelf te fiksen, want dat zijn allemaal dingen die je klein houden en je laten lijden. Het leidt je verder weg van jezelf. En het is niet waardig aan wie je bent. Ik zal je dus niet helpen om af te komen van waar je nu bent, want precies waar je nu bent is waar je healing en vrijheid zult vinden. Ik zal altijd wijzen naar waar je bent in plaats van weg van je. En ik zal daar met liefdevolle vriendelijkheid bij je blijven, totdat je zelf ziet en ervaart dat blijven waar je nu bent de sleutel is tot je natuurlijke staat en dus tot healing en vrijheid. Dit beoefenen en je deze sleutel eigen maken is alles wat je ooit echt nodig hebt om jezelf te bevrijden.

Als je klaar bent om te beginnen, dan nodig ik je van harte uit om je aan te melden voor een ontdekkingsgesprek. 

Meld je aan voor een ontdekkingsgesprek!