Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Citadel, dag 4

juni 7 @ 10:00 - 17:00

Citadel

De Citadel is onderdeel van de Wilsdimensie. Ware Wil is het vermogen je over te geven aan je Wezen. Je voelt je van binnenuit gesteund en beschermd door een presence, krachtig en onkwetsbaar als een Citadel. Vanuit deze Aanwezigheid van Essentie ontstaat een waarachtige discipline, een echte integriteit. Je wilt je als vanzelf inzetten om in overeenstemming met je Essentie te leven.

De Citadel geeft je stevigheid, steun en bescherming om te zijn, ook met waar je je inadequaat voelt. Het geeft de mogelijkheid objectief met vriendelijke helderheid te kijken naar je tekortkomingen. Je kan zien waar je vasthoudt aan je dagelijkse identiteit, aan onechte defensies vanuit ego structuur. Je ervaart jezelf als volwassen, in staat om voor jezelf zorg te dragen. Je beschermt je zonder defensief te zijn.

Het is zo’n ontspanning na al dat ingespannen ons best doen. Dit is een grote ommekeer. Nu kunnen we ons pad van Essentie gaan. Er is geen haast. Er is Wil en geduld.

De Citadel brengt de volheid van het leven in Essentie terug. Een nieuwe periode van licht en heelheid. In de aanwezigheid van de Citadel  voelen we de steun van onze sangha; we ervaren dat we niet alleen zijn op ons pad. Ons pad wordt helder. Moedig zetten we de ene onberispelijke stap na de ander.

 

Gegevens

Datum:
juni 7
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Hassan Elkadi en Ko Bakker

Locatie

De Vuurvleig
2e Oude Heselaan 179a
Nijmegen, 6542 VE Nederland
+ Google Maps