Diamantbewustzijn

Objectief bewustzijn en innerlijke leiding

Helderheid, Precisie en Wakkerte

Dit aspect van ons bewustzijn noemen we ook wel het diamantbewustzijn. Het is het voertuig van objectief bewustzijn en de essentie van innerlijke leiding. Het brengt, objectiviteit, helderheid, precisie, direct weten en openbaring. Wanneer we ons afstemmen op dit diamantbewustzijn, dan raakt elk deel van ons bestaan doordrongen van levendigheid, wakkerte, schittering, stralende helderheid, gratie en elegantie. Ons hele leven raakt gevuld met intelligentie, leiding en essentiële rijkdom dat zijn weerga niet kent. Het is de bron van de Diamond Logos leringen en het kompas dat ons leidt in het ontdekken en leven van onze heelheid en vrijheid.

Zonder dit diamantbewustzijn ontvouwt ons leven zich binnen de nauwe banden van ons ego, blijven we onbewust gevangen in patronen en dromen van ons ego. Zonder dit diamantbewustzijn leiden we een leven van verwarring, slaap en diepe zielsarmoede.

Met dit diamantbewustzijn worden we met zekerheid en gratie geleid naar een essentieel leven van voortdurende ontdekking van ons menselijke potentieel. Ons denken wordt kraakhelder, scherp en puur. Ons zenuwstelsel raakt wakker en energiek. En ons lichaam opent en wordt transparant; open om al onze kwaliteiten te belichamen en uit te drukken. Met deze innerlijke gids krijgt ons leven een nieuw perspectief, een nieuwe kijk.

Een jaar lang gaan we schatgraven en het kroonjuweel van dit werk exploreren. Ik hoop dat je dit juweel, een van de kostbaarste in ons leven, mag ontvangen.

Praktische informatie

Data– de vrijdagen

6 september; 18 oktober; 15 november; 20 december 2024; 24 januari 2025, 21 februari, 21 maart, 18 april, 30 mei en 27 juni 2025.

Tijd

10 uur tot 17 uur

Plaats

De Vuurvlieg, 2e Oude Heselaan 179a, Nijmegen

Prijs

De prijs voor de cursus is € 950,-. Er is mogelijkheid om in 2 of 3 delen te betalen. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen is het € 650,-. Voor deelnemers die al eerder de cursus hebben gedaan is het € 550,-.

Teachers

Hassan Elkadi en Ko Bakker

Diamond Logos Groep 3 start 6 september met deze cursus. De groep is nog open voor nieuwe deelnemers.

Wil je deelnemen of heb je vragen, neem dan contact met ons op.