Algemene voorwaarden

Welkom bij Diamond Heart Healing. Door deze website te bezoeken, stemt je in met alle voorwaarden en bepalingen in deze disclaimer voor deze site die toegankelijk is via het domeinadres www.diamondheart-healing.com. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van de website.

Wie wij zijn

Diamond Heart Healing website is eigendom van Hassan Elkadi en geregistreerd in Nederland onder de bedrijfsnaam True Empowerment. Het Kamer van Koophandel nummer is: 51670267 en het btw-nummer is: NL001854201B47 True Empowerment is gevestigd op: Compagnieplaats 148, 6822 NL Arnhem, Nederland.

Geen counseling of psychotherapie advies

De website geeft geen specifiek psychotherapeutisch advies. De site is alleen bedoeld voor gebruik door consumenten die op zoek zijn naar algemene informatie. De inhoud is niet bedoeld ter vervanging van professionele consulten of diensten. Observaties en meningen op de website mogen niet verkeerd geïnterpreteerd worden als specifiek advies.

Eigendom

Deze website is volledig eigendom van Hassan Elkadi. Geen andere sponsors, derden of commerciële entiteiten met een gevestigd belang dragen bij aan de inhoud.

Geen coach-cliënt relatie

Het gebruik van deze website leidt niet tot de totstandkoming van een coachcliënt relatie tussen Hassan Elkadi en een gebruiker en verplicht Hassan Elkadi niet tot het opvolgen, contacteren of accepteren als cliënt van gebruikers van deze site. Als u een emotioneel of persoonlijk probleem ervaart of overweegt beslissingen te nemen voor uw leven en op zoek bent naar advies, wordt u aangemoedigd de hulp in te roepen van een persoonlijke counselor of arts die u kan begeleiden op basis van kennis van de details van uw unieke situatie.

Beperkingen van de inhoud De inhoud van deze website is algemeen van aard en niet bedoeld of voldoende om te bepalen wat redelijke, gepaste of beste zorg is in een bepaalde situatie. De inhoud van de website heeft niet de pretentie een allesomvattende feitelijke bespreking van een onderwerp te geven, maar slechts inleidende overzichten op basis van de opleiding, training, ervaring en meningen van Hassan Elkadi of andere auteurs, die allemaal onderhevig zijn aan beperkingen.

Er is geen garantie dat deze website foutloos of onvolledig is. Deze site kan bijdragen bevatten met technische onnauwkeurigheden, fouten of typografische fouten die zullen worden gecorrigeerd zodra ze worden ontdekt. Hassan Elkadi behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde bij te werken of te wijzigen.

Door gebruikers gegenereerde inhoud

Op deze website kunnen opmerkingen worden geplaatst. Alle inhoud die u indient zal niet onderworpen zijn aan enige verwachting van privacy, vertrouwen of een professionele relatie tussen ons. U gaat ermee akkoord dat de inhoud die u indient (uw opmerkingen) gebruikt mag worden in boeken en artikelen geschreven door Hassan Elkadi, in openbare presentaties die hij geeft en voor toekomstige reclame of andere redelijke commerciële doeleinden. Uw identiteit blijft anoniem, tenzij u vooraf toestemming hebt gegeven om uw naam te gebruiken.

Copyright

Alle inhoud op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Toestemming voor het gebruik van informatie kan worden aangevraagd en bij gebruik elders zal Hassan Elkadi’s naam als auteur worden vermeld.

Contact ons

Gebruik het contactformulier om contact met ons op te nemen over eventuele problemen.